Masthouse Whisky Tasting Glass Gift Set

€ 24,95
Op voorraad
GF Code
GF7000330

Een perfect cadeau voor de whiskyliefhebber

Merk
Copper Rivet Distillery
EAN
5060504060691
Inhoud
10cl & Glas
Alcoholgehalte
45%
Weight (kg)
0.500000
Land van herkomst
Verenigd Koninkrijk
Soort
Malt

Omschrijving

Masthouse Whisky Tasting Glass Gift Set

Gemaakt door de Copper Rivet Distillery, in Kent - de locatie van de distilleerderij heeft een rijke traditie van innovatie en vakmanschap. Dit gebied produceerde ooit schepen van wereldklasse.

Het verhaal begint in 2005, toen de familie Russell hun distilleerderij begon te plannen. Er was veel planning voor nodig, maar in 2015 vonden ze het toekomstige thuis van Copper Rivet Distillery en werd het Victoriaanse Pump House No. 5 in Chatham Maritime gekocht.

In 2016 begonnen ze met distilleren, maar pas in 2017 gingen ze officieel open. Op vrijdag 1 december opende ZKH The Princess Royal (de Britse Prinses Anne) officieel de Copper Rivet Distillery in Chatham's Historic Docky. Vanaf die dag begonnen ze met de verkoop van uitzonderlijke whisky, gin en wodka.

Voor al hun sterke dranken, inclusief hun whisky, gebruiken ze alleen de beste tarwe, gerst en rogge van de vroege oogst. Deze worden allemaal binnen 20 mijl van hun huis in Chatham verbouwd, in samenwerking met bekende boeren.

Bij deze geschenkset ontvangt u een proefmonster van Masthouse Single Malt whisky, het perfecte proefglas om van uw drankje(s) te genieten en een geschenkdoos. Dit is ook het perfecte cadeau voor de veeleisende whiskyliefhebber.

Deze geschenkset bevat:

1 x Masthouse Single Malt Whisky 10cl (Meer informatie vindt u hier)

1 x Masthouse Whisky Proefglas

1 x Geschenkdoos

Meer van Copper Rivet Distillery

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Masthouse Whisky Tasting Glass Gift Set
Uw waardering

Meer van dit merk