Scapegrace Classic Gin 20cl

€ 17,95
Op voorraad
GF Code
GF1000812

Geniet van Scapegrace Classic Gin, een harmonieuze mix van botanicals die een traditionele maar onderscheidende gin-ervaring biedt.

Merk
Scapegrace
EAN
9421903387318
Inhoud
20cl
Alcoholgehalte
42.2%
Weight (kg)
0.400000
Land van herkomst
Nieuw-Zeeland
Smaakprofiel
Citrus, Kruidige

Omschrijving

Scapegrace Classic Gin: Een Tijdloos Elixer van Elegantie

Introductie

Ga mee op een reis van voortreffelijke smaak met Scapegrace Classic Gin, een premium spirit die de essentie van traditioneel gin vakmanschap belichaamt. Deze fles is een eerbetoon aan klassieke ginproductie, met een zorgvuldig geselecteerde mix van botanicals die een harmonieuze en smaakvolle ervaring creëren. Ideaal voor ginliefhebbers en kenners, Scapegrace Classic Gin is een testament aan de kunst van distillatie.

Een Symfonie van Botanicals

Scapegrace Classic Gin wordt gemaakt met 12 botanicals van over de hele wereld, elk voegt zijn unieke karakter toe aan de blend. Jeneverbessen, korianderzaad, sinaasappel- en citroenschillen, en een boeket van andere botanicals combineren om een complexe maar evenwichtige gin te creëren. Deze harmonie van smaken maakt het een veelzijdige en aantrekkelijke keuze voor elke ginliefhebber.

Gedistilleerd tot Perfectie

Geproduceerd in kleine batches, ondergaat Scapegrace Classic Gin een nauwgezet distillatieproces dat zorgt voor zijn uitzonderlijke kwaliteit en zachtheid. Deze aandacht voor detail is duidelijk bij elke slok, omdat de gin een schone en verfijnde smaak biedt die zowel traditioneel als verfijnd is.

Een Onvergetelijke Gin Ervaring

Of het nu puur, met tonic, of als basis van een cocktail wordt genoten, Scapegrace Classic Gin verheft elke drinkgelegenheid. Het rijke en genuanceerde smaakprofiel maakt het een uitstekende keuze voor klassieke gin cocktails, waardoor diepte en karakter aan elke creatie wordt toegevoegd.

Proefnotities

Aroma: Een geurig boeket van jeneverbes, citrus en subtiele kruiden.

Smaak: Glad en complex met tonen van jeneverbes, citrus en een vleugje kruiden.

Afdronk: Lang en bevredigend met een schone, frisse nasmaak.

Meer van Scapegrace

Perfect Serve

Omdat deze gin erg smeuïg is, kan hij vrij gemakkelijk puur worden gedronken.

We houden hiervan met zowel East Imperial Tonic Water, dat de kruiden in de gin verhoogt, als Fentimans Valencian Orange Tonic Water, die de citruskant van de gin verder naar voren brengt.

Voor een klassieke Gin & Tonic, combineer 50ml Scapegrace Classic Gin met 150ml premium tonic water in een hoog glas gevuld met ijs. Garneer met een schijfje sinaasappel voor een verfrissend en verfijnd drankje.

FAQ's

Wat maakt Scapegrace Classic Gin uniek?

Antwoord: De mix van 12 zorgvuldig geselecteerde botanicals en het kleine batch distillatieproces creëren een unieke, gladde en smaakvolle gin.

Hoe moet ik Scapegrace Classic Gin bewaren?

Antwoord: Bewaar het op een koele, droge plaats, weg van direct zonlicht om de delicate smaken te behouden.

Kan Scapegrace Classic Gin worden gebruikt in cocktails?

Antwoord: Absoluut, het rijke smaakprofiel maakt het een ideale basis voor een verscheidenheid aan klassieke en innovatieve cocktails.

Is Scapegrace Classic Gin geschikt voor gin-beginners?

Antwoord: Ja, de gladde en toegankelijke smaak maakt het een geweldige keuze voor degenen die nieuw zijn met gin.

Kan Scapegrace Classic Gin een cadeau zijn?

Antwoord: Zeker, de premium kwaliteit en elegante fles maken het een ideaal cadeau voor ginliefhebbers en kenners.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Scapegrace Classic Gin 20cl
Uw waardering

Meer van dit merk