Amuerte Coca Leaf Gin - Black Edition 70cl

€ 49,95
Op voorraad
GF Code
GF1000657

Fruitig met kruidachtige tonen gaan samen met de rijke smaak van Peruaanse cocabladeren.

Merk
Amuerte
EAN
5407010420005
Inhoud
70cl
Alcoholgehalte
43%
Weight (kg)
1.420000
Land van herkomst
België
Smaakprofiel
Fruitige

Omschrijving

Amuerte Coca Leaf Gin - Black Edition

De geschiedenis van de cocaïneplant gaat terug tot het Inca-rijk, dat de plant op veel manieren gebruikte, van het bestrijden van honger tot het genezen van verschillende ziekten.

Tijdens het reizen zijn de oprichters van Amuerte getuige van een lokale stam die op cocaïnebladeren kauwt. Ze probeerden zichzelf en ontdekten de unieke smaak die daar inherent is. Met een geschiedenis die meer dan 100 jaar teruggaat in het maken van gin, gebruikten ze de kennis en ervaring om een ​​gin met passie te creëren, een die de levendige cocabladsmaak bevatte (die een vergelijkbare smaak heeft als groene thee) waarmee ze zich mengden andere plantaardige.

Alle ingrediënten voor Amuerte Black Coca Gin worden zorgvuldig geoogst in hooggelegen regenwouden en vervolgens gedestilleerd door een meesterdistilleerder in België.

In de Black-editie, naast de rijke smaak van de Peruaanse cocabladeren, vind je koriander, vingerlelie en kardemom. Ze voegen ook drakenfruit, tamarillo, papaja en Peruaanse physalis (Kaapse kruisbes) toe. Geeft een luxueus en exotisch smaakprofiel.

Ten slotte de fles zelf. Dit is absoluut een op zichzelf staand pronkstuk en is afgewerkt met 24-karaats bladgoud, bijna net zo bijzonder als de luxe gin die je erin vindt.

Lees meer over Amuerte

Perfect Serve

Dit is een bijzonder luxueuze gin, en dient als zodanig te worden genoten met een neutrale en milde tonic, om de gin zelf te laten glanzen. Wij raden hiervoor Three Cents Dry Tonic aan.

Voeg in een groot glas gevuld met ijs 50 ml gin toe aan 150 ml tonic. Roer voorzichtig en garneer met een schijfje sinaasappel.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Amuerte Coca Leaf Gin - Black Edition 70cl
Uw waardering

Meer van dit merk