Dead Man's Fingers Spiced Rum 1L
Dit is een heerlijk gekruide rum, met een vleugje zoete sinaasappel
Omschrijving
Dead Man's Fingers Spiced Rum
Gemaakt in een beroemd visrestaurant in Cornwall (een provincie in het uiterste zuidwesten van het VK) genaamd de Rum & Crab Shack, wilden ze de dingen een beetje anders doen.....
"We keken naar wat iedereen aan het doen was, toen deden we het tegenovergestelde"
Waarom Dead Man's Fingers?... dit was eigenlijk geïnspireerd door een van de meest populaire items op het menu. Krab is buitengewoon populair en de lange, vingerachtige kieuwen in de krab worden 'dodemansvingers' genoemd (volgens de folklore ga je dood... niet de lekkerste, dus worden verwijderd en weggegooid).
Met hun Spiced Rum hebben Dead Man's Fingers een uitgesproken smaakprofiel gecreëerd; een waar gemengde rum exotische kruiden ontmoet. Echt heerlijk!
De smaken in deze rum zijn diep, heerlijk en boordevol smaak. Er zijn tonen van gekruide saffraancake en een vleugje Pedro Ximénez-ijs. Maar dat is niet alles! Een fluistering van romige karamel, snel gevolgd door vanille, dan kaneel en meer ... nootmuskaat en dan natuurlijk die subtiel zoete ondertonen van sinaasappel.
Dit zit niet alleen vol met heerlijke pittige goedheid, maar het is ook geschikt voor veganistische diëten
Meer van Dead Man's Fingers
Perfect Serve
Dit werkt heel goed met cola, en we zijn er dol op met Fentimans Curiosity Cola, omdat de kaneel-smaken heel goed werken met de rum. 50 ml van de rum tot 200 ml van de cola werkt goed.
Voor iets meer pittig, probeer dan met Fever-Tree Ginger Ale een kijk op de muilezelcocktail. 50 ml rum, 200 ml ginger ale. Garneer met een takje munt en een schijfje limoen