Pampero Blanco Rum 70cl

€ 12,95
Op voorraad
GF Code
GF9000296
Pampero™ Blanco heeft een rijkdom die andere witte rum ontbeert en is de perfecte partner voor een premium cocktail.
Merk
Pampero
EAN
8028286000202
Inhoud
70cl
Alcoholgehalte
37.5%
Weight (kg)
1.200000
Land van herkomst
Venezuela
Stijl
Witte Rum
Smaakprofiel
Fruitige

Omschrijving

Verfrissend en zuivere: Pampero Blanco Rum

Introductie

Pampero™ Rum werd geboren in Caracus, Venezuela in 1930, toen Alejandro Hernández en Luis Toro de geschiedenis van Venezolaanse Rum voor altijd veranderden. Als ondernemers beseften ze dat de combinatie van beschikbare ingrediënten en de uitzonderlijke geografische en klimatologische kenmerken de perfecte combinatie zouden zijn om een rum als geen ander te maken.

Een pioniers-spirit

Alejandro Hernández en Luis Toro waren echte vernieuwers, die nieuwe manieren definieerden om sterke drank te maken en de standaard zetten voor gerijpte rum in Venezuela, met een rijpingsproces van 2 jaar. Het rijpen van de rum in vaten en het benutten van de hitte en vochtigheid van de lokale omgeving resulteerde in een onmiskenbare smaak, uitzonderlijke diepte en soepele complexiteit die nu over de hele wereld wordt erkend.

Het Pampero-proces

Pampero™ Rum begint met het gebruik van alleen het beste suikerriet, dat wordt gepureerd om het sap te extraheren en vervolgens wordt gekookt en gecentrifugeerd om de melasse te vormen. Gist en water worden toegevoegd om het fermentatieproces te starten voordat de alcohol drievoudig wordt gedistilleerd en gerijpt in wit eikenhout vaten.

Unieke blending

Pampero™ onderscheidt zich van de meeste rums en gebruikt een mix van rumstijlen, leeftijden en soorten in hun blends. Elke variant wordt anders gemengd en heeft een algehele rondheid van aroma en smaak, die smakelijk en consistent is.

Pampero™ Blanco Rum is een unieke premium rum, vervaardigd met behulp van een combinatie van 3 stills in het destillatieproces: de pot still, de kettle batch en de column still, waardoor een rijkdom ontstaat die andere witte rum ontbeert. Er zijn 30 soorten rum nodig, een ongeëvenaarde mix van lichte, zware en halfzware sterke dranken, om de ultieme mix van smaak en rijkdom te creëren, die vervolgens wordt gefilterd, waarbij alle smaken behouden blijven en de kleur wordt verwijderd. Deze rum is gerijpt in ex-scotch vaten van wit eikenhout en ontwikkelt een ruggengraat van robuuste smaken die uitzonderlijk goed werken in de mix.

Proefnotities:

Pampero™ Blanco is een verfrissende, schone en gemakkelijk drinkbare witte rum van hoge kwaliteit

Aroma: Fris en fruitig.

Smaak: In de mond worden de fruitige tonen van zwarte bessen, frisse groene appel en banaan gecombineerd met zoete toffee en een vleugje vanille.

Afdronk: Deze jonge rum heeft een zuivere en verfrissende afdronk.

Meer van Pampero

Perfect Serve

Pampero Blanco, een extreem veelzijdige witte rum, is perfect om te mixen in een rumcola of voor een klassieke Mojito- of Daiquiri-cocktail.

Om een lichte en verfrissende Mojito te maken, voegt u 45 ml Pampero™ Blanco, 8-10 verse muntblaadjes, 25 ml vers geperst limoensap en 15 ml suikersiroop toe aan een hoog bolglas. Voeg ijs toe, roer om te mengen en vul aan met frisdrank. Voeg voor een speciale gelegenheid Champagne toe in plaats van frisdrank voor een heerlijke Mojito Royale.

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pampero Blanco Rum 70cl
Uw waardering

Meer van dit merk