Merkfocus - Dead Man's Fingers

Merkfocus - Dead Man's Fingers

Dead Man's Fingers

Gemaakt in een beroemd visrestaurant in Cornwall (een graafschap in het uiterste zuidwesten van het Verenigd Koninkrijk) genaamd de Rum & Crab Shack, wilde het team van Dead Man's Fingers de dingen een beetje anders doen.....

"We looked at what everyone else was doing, then we did the opposite"

Dus..... ze verwierpen de oude tradities, kozen ervoor om nieuwe en ongebruikelijke smaken te ontdekken, en lieten deze "comfortabel" worden met nootmuskaat, vanille en een vleugje sinaasappel.

Het resultaat was hun eerste drankje - de Spiced Rum, die zowel op zichzelf goed werkt als gemixt in cocktails of als longdrink.

De naam .... dit is eigenlijk geïnspireerd door een van de meest populaire items op het menu. Krab is buitengewoon populair, en de lange, vingerachtige kieuwen in de krab worden 'dodemansvingers' genoemd (folklore zegt dat als je ze eet, je doodgaat..... dit is niet waar, ze zijn gewoon niet de lekkerste, dus worden verwijderd en weggegooid).

Net als bij hun smaken, gingen ze niet de weg in van naamgeving of inspiratie uit het Caribisch gebied of piraten (ze denken dat dit meer dan genoeg is gedaan). Ze vonden dat de naam zo verkeerd was, het voelde gewoon goed! Blijkbaar...... is de schedel die van de laatste man die de dodemansvingers heeft opgegeten...

Nu, na veel nieuwe, interessante en heerlijke rum, hebben ze hard gewerkt om ons extra drankjes te brengen. Niet tevreden met rum brengen ze rumlikeur. Maar als er rumlikeur is, waarom dan geen tequlalikeur? En als Tequila Likeur, waarom niet Tequila?

Ontdek het assortiment met ons - we hebben zelfs een multipakket gemaakt waarin u het DMF-assortiment kunt kiezen en mixen. Vind je nieuwe favoriet(en) of sla misschien gewoon een voorraad in van wat je al kent en waar je van houdt. Hoe dan ook, Gin Fling heeft je gedekt!



Related Products